Ispovijesti

Celog dana me je porukama i telefonskim pozivima držao na ivici svršavanja, celog dana sam bila mokra, napaljena, postiđena, celog dana me je vodio kroz poniženja…

Udario je drugu butinu, pa opet prvu, pa opet drugu, svaki udarac malo jaci od prethodnog. Osecala sam kako mi krv juri u donji deo tela. Osecala sam kako me zatvarac u guzi razvaljuje i kako me to pali i kako mi koža butina gori. I kako me i to pali. Zahvalila sam se za svaki udarac, svaki put glasnije. Onda je udario pickicu. Vrisnula sam jer su usmine bile pune krvi. Zahvalila sam se. Udario je ponovo. Pa ponovo. Osetila sam kako štipaljke odlecu na pod. Zahvaljivala sam kroz suze. Poslednja dva udarca pala su na klitoris. Za svaki sam se zahvalila tek posle nekoliko sekundi, tek kada me je podsetio da mu dugujem zahvalnost, tek onda sam kroz suze i jecaje skupila snagu da se zahvalim. Osecala sam njegove ruke na sebi kada je kleknuo ispred kreveta. Dodirivao mi je butine i prepone i šaputao mi da sam prelepa i šaputao mi da zna da me boli i da ce proci i da je ponosan na mene i da sam bila jako hrabra. A ja sam curila, curila na caršav, curila jer sam znala da sam bila hrabra i jaka, jer sam znala da ga nisam razocarala, jer sam znala da cu biti nagradena. Izvukao mi je zatvarac iz guze, nežno, polako, dok sam stenjala od bola. Pomazio me je po guzi i onda prstima ovlaš dotakao moju ribicu. „Kako si mokra“, rekao je nežno dok su mi telo tresli nekontrolisani grcevi. Pokvasio je prste mojim sokovima, prevlaceci ih preko usmina, a onda ih polako, nežno uvukao u moj anus. Stenjala sam dok me je širio prstima, usne spuštao svuda oko moje ribice. Nije mi ni jednom dotakao klitoris ili usmine, ljubio je samo kožu oko njih, prstima me sve jace jebuci u guzu a ja sam onako vezana i otvorena vrtela kukovima i stenjala. Onda se konacno malo pridigao, gurnuo mi noge još više unazad, naslonio se na krevet i ušao u mene. Svršila sam istog trenutka kada je prodro. I nisam mogla ništa da odglumim, ništa da isfoliram, telo me je potpuno izdalo. Pred ocima su mi se razmazale neke divne boje, a udovi su mi od vrhova prstiju pa naniže trnuli. Utroba mi se jako grcila i tresla i gubila sam dah i stenjala, jako, kurvinjski stenjala. „Droljice, pa zar nismo rekli da nema svršavanja bez dozvole?“ pitao je tobož iznenadeno. Ali nije bio znenaden, kako bi mogao biti iznenaden kada je znao, dobro znao šta mi je radio ova dva dana, dokle me je gurnuo, šta je od mene napravio. Znao je da cu svršiti cim ude u mene. I nije prestajao, nije prestajao da me divno, polako jebe, dok sam ja i dalje svršavala na njegovom kurcu. „Gospodine…“ stenjala sam, „Gospodine…“ Znala sam da treba da se izvinim, ali ništa mi drugo nije dolazilo na usne, sem te reci koja je bila i zahvalnost i molba za oproštaj i obecanje da cu biti disciplinovanija i zahtev da me kazni za ovu neposlušnost.

A on me je jebao i nije mi davao da se smirim. I uživao u meni, osecala sam kako lako klizi jer sam bila tako vlažna, cula sam ga kako duboko diše, videla kako se znoji dok raskopcava košulju, dok mi noge u crnim carapama i kurvinjskim štiklama podiže još više. Bila sam toliko mokra od dvodnevne napaljenosti i jakog svršavanja da sam jedva osetila kada je tvrdi kurac izvukao iz picke i prislonio na otvor guze. Sve mi je dole u tom trenutku bilo isto, svaki dodir, svaki pokret mi je donosio samo slast i bol, pomešane, nerazaznatljive jedno od drugog. Ulazio je u mene polako, otvarao guzu koja je pripadala samo njemu, a ja sam svaku njegovu nabreklu venu osecala u sebi i želela još dublje. Jebao je svoju vezanu drolju tako, sve jace, sve dublje i brže a ona ga je molila da je ne štedi, govorila mu da ga voli, da ga obožava. I kada joj je skinuo štipaljke sa bradavica vrisnula je jako jer je krv jurnula u njih, jer je zabolelo, ali onda je taj bol otišao na niže, u utrobu i prestao da bude bol i postao jako zadovoljstvo, toliko jako da sam ponovo… „Gospodine“, povikala sam, nemocna da zaustavim orgazam, „da li smem da svršim? molim Vas, Gospodine!!“ A on je samo klimnuo, smešeci se, kao da sam ja mogla njega da prevarim, kao da nije video, osecao da njegova drolja vec ponovo svršava. Spustio je ruku na moj klitoris i prstma ga trljao u krug dok sam ja vrištala u orgazmu koji mi je kidao celo telo. Na kraju sam klecala pred njim na podu, ruku i dalje vezanih na ledima, klecala sam sva mokra od znoja i svršavanja, kao poslušna, pokorna robinja i gutala lepi, divni kurac koji mi je toliko uživanja poklonio. Nikada pre ne bih ni pomislila da u usta uzmem bilo šta što je pre toga bilo dole u meni. Ali nikada pre nisam bila njegova. A želela sam. Oduvek. Znala sam to sada. Svršio mi je u usta, prvi muškarac kome sam to dopustila, i izvukao ga kada sam progutala prvih par mlazeva da bi mi ostatak sperme prosuo po licu, po sklopljenim ocnim kapcima, po kosi. Na kraju, kada se potpuno ispraznio po svojoj robinji, kada ju je potpuno, do kraja ponizio i obeležio, dopustio joj je da mu još uvek ukruceni ud nežno, odano ocisti svojim jezikom.

Related Articles

Back to top button
Close