Ispovijesti

Pomerila sam noge sebi, opet se ponavljalo gledao me i nogom dodirvao butinu…. kada je ponovo uradio isto, zakacio je mog supruga onda je moj suprug ustao…

Živim na selu. Udata sam za dosta starijeg muškarca, rodila sam mu devojcicu… Živimo na mestu u kojem pricaju da se kur*am po komšiluku… naš bližnji komšija je slavio detetov prvi rodendan pa smo bili pozvani na proslavi. Ja sam obukla crne haltere, crne tange i brus, crnu haljinicu do kolena, bez dekoltea, obula crne štikle i bec bila spremna. Otišla sam sa suprugom na proslavi rodendana bila sam u sentru pažnje odmah kada smo ušli u salu i seli za stolom, izazivala sam mušku populaciju sa svojim tankim strukom i trckastom gu*om vec sam primetila njihove ljubomorne žene kako kolutaju ocima i pokazuju ljubomoru. Sela sam sa suprugom suprotno od komšije oka nije skidao sa mojih sisa cak sam primetila da je njegova supruga postala ljubomorna na mene stalno me ispitivao, više pricao sa mnom nego sa drugima. Komšija je malo više popio i osetila sam da me gazi ispod stola, mislila sam slucajno ali se to ponavljalo više puta. Pomerila sam noge sebi, opet se ponavljalo gledao me i nogom dodirvao butinu…. kada je ponovo uradio isto, zakacio je mog supruga onda je moj suprug ustao i drago da li si ti normalan? je li znaš šta radiš mojoj ženi ispod stola? svi su nas gledali. Ustala sam i otisla kuci i onda je dosao moj muz i sve mu ispricala kako je pocelo. Zabranio mi da se oblacim kako meni odgovara osudjuje mene zbog incidenta na proslavi.

-Kao neko kome sa 24god na FB profilu stoji ”završio životni fakultet” a u jednom momentu sam imao i ono ”sam svoj gazda” da vam pojasnim šta to znači. To znači da sam osnovnu i srednju jedva završio jer sam bukvalno blejao po ceo dan, dangubio.. Osim engleskog, koji znam onako preko igrica, ne znam da beknem nijedan drugi jezik. Fakultet nisam upisivao, a poslove koje radim su ili za minimalac (trafike,magacini, fizikalije) ili neke dnevnice gde pomognem da se istovari nešto za hiljadu, dve. Devojku nisam imao 3god. Na moru nisam bio 4god. Kola vozim od roditelja, stari raspali auto, u džepu nikad nemam preko 1000din, i pričam za druge kako su debili dok sam ja svestan da sam upravo ja najveći debil u mom okruženju. Celo moje društvo je završilo nešto ili počelo da radi posle srednje, sada blejim sa klincima (18,19god) iz kraja jer samo sa njima i imam zajedničke teme i njima ponekad budem ”Vauu”. Za moju generaciju ja sam propalitet, što i znam da jesam..

Related Articles

Back to top button
Close