Ispovijesti

Uocila sam da se moj muž dopisuje sa prijateljicom naše kcerke i to dopisivanje je bilo puno bolesnih i vulgarnih izraza…

Juce moj muž otišao u WC i ostavio otvoren fb profil. U tom trenutku zacuo se zvuk nove poruke i cisto iz radoznalosti da vidim ko mu se javlja prišla sam laptopu i otvorila poruke. Bila je to naša zajednicka prijateljica, žena preko koje smo se i upoznali, a kada sam vidjela da pita za mene pocela sam da se dopisujem sa njom. Medutim nisam ni slutila na šta ce sve da izade. Dok sam se kuckala sa njom pocela sam da rolam stara dopisivanja i tada je zapravo uslijedio šok za mene. Uocila sam da se moj muž dopisuje sa prijateljicom naše kcerke i to dopisivanje je bilo puno bolesnih i vulgarnih izraza, a u jednoj od njenih poruka stojalo je da je oduševljena predhodnim danom, jer je kako je rekla konacno osjetila šta znaci biti žena. Izašla sam iz tog dopisivanja prije nego se on vratio iz WC-a, nisam mu rekla šta sam vidjela jer nisam imala snage za tako nešto. Imam 45 godina i cijeli život mi se srušio. Možda me toliko i ne bi povrijedilo da je to neka djevojka, žena nekiz zrelih godina, ali ova djevojka, je zapravo djevojcica i ima samo 16 godina kao i naša kcerka. Gadi mi se i saznanje da sam život provela sa bolesnim gadom me ubija. Evo od juce razmišljam šta je najbolje da uradim, cak sam pomišljala da ga prijavim na policiju, ali tada bi i drugi ispaštali, a ne želim da budem razlog tome. Kada bi mi neko javio da je umro najsretnija bih bila.

Svi ovi ‘dobri i fini’ muškarci koji nemaju devojke i krive svoju dobrotu i finoću za to uopšte nisu dobri i fini. Imala sam nekoliko takvih. Jedan me na drugom sastanku pitao da mu pozajmim 200 dinara. Jedan se posle 2-3 izlaska žalio na devojke koje nekad izlaze u grad s drugaricama, a ne s momkom. Jedan je na svaku moju reč imao argument zato što je, bože me sačuvaj, sedam godina stariji pa “zna bolje”. Jedan očekivao od mene da se iselim iz stana zato što imam muškog cimera. Jedan je verovao u to da su Srbi nebeski narod i ako neko misli drugačije, taj je glup i neobrazovan (a pisao je “ne znam” spojeno). Svi oni su se kasnije žalili kako devojke ne žele dobre momke, nego bogataše/grubijane/mafijaše. Eto zašto nemate devojke, a “dobri i fini” ste. Budale.

Related Articles

Back to top button
Close